Doorstart aan Sportlaan ingezet

HOOGERHEIDE – Op de locatie waar vorige maand Sports & Pleasure failliet ging, is nu al weer volop activiteit. Twee bedrijven hebben intrek genomen in het sportcomplex.

20160131-sportcentrum001

Eind december werd Health Center Sports & Pleausure failliet verklaard door de rechtbank in Breda. Het was al snel duidelijk dat het pand niet zou sluiten, maar er een doorstart gemaakt zou worden met nieuwe exploitanten. Vanaf maandag zetten twee nieuwe bedrijven de activiteiten aan de Sportlaan door.

20160131-sportcentrum003
Daan van Nassau

Volgens Daan van Nassau, één van de nieuwe uitbaters, heeft de locatie mogelijkheden genoeg. “De potentie die de locatie biedt moet nu alleen nog benut worden. We gaan er een sportcentrum van maken in de breedste zin van het woord.” Onder de nieuwe naam Sportcentrum Hoogerheide wil hij samen met zijn compagnon Arie Maas meerdere sporten en activiteiten onderdak bieden. Als voorbeeld noemt Van Nassau een wandelclub, fietsclub, tafeltennis- of dartvereniging.

20160131-sportcentrum002
Sjoerd Joosen van Sport & Slank studio
20160131-sportcentrum005
Twee tennisbanen maken plaats voor een indoor-voetbalveld

Hoofdhuurder van het gebouw is Sjoerd Joosen van Sport & Slank studio. Hij opent in Hoogerheide zijn vierde sportschool. Andere vestigingen zijn te vinden in Roosendaal, Klundert en Oudenbosch. Bij deze drie studio’s kunnen klanten uitsluitend op afspraak terecht, in Hoogerheide kunnen abonnementhouders ook vrij inlopen.

De drie ondernemers gaan de komende tijd nog het nodige werk verzetten om het sportcentrum toekomstbestendig te maken. In mei maken twee van de vijf tennisbanen plaats voor een indoor-voetbalveld. Ook moeten de nieuwe bedrijfsnamen nog op de gevel geschroefd worden. Zondag bezochten al veel mensen de locatie wegens een markt in de sportzaal.

“De potentie die de locatie biedt moet nu alleen nog benut worden” Daan van Nassau

 

 

20160131-sportcentrum004
Zondag was er een markt in de sportzaal