Foto of artikel kopen

Veel foto’s en artikelen op Regioactueel zijn te koop. U leest er op deze pagina alles over.

Foto bestellen
Hebben wij een foto gemaakt die u leuk vindt om te hebben? Stuur ons dan even een mailtje met een duidelijke omschrijving, bestandsnaam of kopie van de foto. We kunnen de foto dan online zetten bij de online afdrukservice Oypo. U kunt vervolgens zelf kiezen op welk formaat u de foto af laat drukken, of download. Een foto (niet structureel) van de site kopiëren voor particulier gebruik is toegestaan mits het watermerk duidelijk zichtbaar blijft.

Stuur ons een bericht

Artikel kopen
U kunt een artikel inclusief foto’s in PDF formaat kopen om bijvoorbeeld in te lijsten of op uw website te plaatsen. Kopiëren zonder te kopen is auteursrechtelijk niet toegestaan. Om direct een artikel te bestellen gaat u via onderstaande link naar de betaalpagina. U selecteert hier bij project ‘PDF van artikel kopen’ en bij bedrag ‘100 euro’. Wilt u er foto’s in hoge (afdruk) kwaliteit bij kopen, neem dan eerst even contact op voor een mooie prijs. Als u speciale opmaakwensen heeft (logo erbij bijvoorbeeld) dan kunt u dat ook vermelden in het betaalformulier.  Vergeet niet te vermelden om welk artikel het gaat!

Ga naar het betaalformulier

Vooraf bestellen
Bovenstaande opties gaan over het achteraf kopen van materiaal dat wij hebben gemaakt. Wilt u ons uitnodigen om een artikel en foto’s van uw bedrijf te maken, koop dan een advertorial (90 euro). Lees meer over advertorials (eventueel in combinatie met een advertentie, kijk dan op de pagina over adverteren.

Bekijk de adverteeropties