Kaartverkoop Gezinsfietstocht Gemeente Woensdrecht van start

HOOGERHEIDE – Vanaf 10 juli tot en met zondag 17 september 2017 zijn De deelnemerskaarten van € 3,50 p.p. voor de Woensdrechtse gezinsfietstocht te koop.

De Gezinsfietstocht van de Gemeente Woensdrecht is aan zijn 19e editie toe en is een klassieker in de regio. Op zondag 24 september 2017 kunnen jong en oud op een ontspannen manier vier boeiende en afwisselende evenementen bezoeken. De organisatoren, de tourclubs De Grensrijders uit Ossendrecht en De Schelderijders uit Hoogerheide, hebben een dertig kilometer lange tocht uitgezet tussen de diverse kernen van de Gemeente Woensdrecht. Veel onbekende plekjes, ook voor inwoners van de gemeente zelf, zullen aan bod komen, waaraan een kleine foto-puzzeltocht is verbonden.

Het vertrek is dit jaar in Hoogerheide vanaf Café-Zaal Boulevard waarna de deelnemers als eerste een bezoek brengen aan de Paasheuvelgroep in de Ossendrechtse bossen. Het ZuidWestHoek College zal met wielerclinics én de nieuwe wielerbaan ook zijn deuren wederom openen. Bed&Breakfast Haut Bruyère zal niet zonder trots de allernieuwste aanwinst, een B&B in een Fokker F27 Friendship tonen waarna de deelnemers een sportief sluitstuk bijwonen bij FysioFaster en het Laco zwembad in Hoogerheide.

De evenementhouders zorgen voor een leuk en aantrekkelijk programma. Bij elk evenement zullen, naast de presentatie van het bedrijf, zoals gewoonlijk muzikanten zorg dragen voor een gezellige sfeer en krijgen alle deelnemers een consumptie aangeboden.

De deelnemerskaarten van € 3,50 p.p. voor deze tocht zijn uitsluitend vooraf te koop vanaf 10 juli tot en met zondag 17 september 2017 op de volgende adressen:

Hoogerheide:
Primera Niels van Elzakker, Hof van Holland 2
Café-Zaal Boulevard, Raadhuisstraat 119

Ossendrecht:
Pijnen Race, Molenstraat 4
Café De Boulevard, Koningin Wilhelminastraat 1

Putte:
Fietsshop Marc Guns, Antwerpsestraat 103

Huijbergen:
De Spar Heijboer, Bergsestraat 10

Woensdrecht
Non Plus Ultra, Grindweg 2

You may also like...