Stefaan Verheugt finalist ‘Brildrager van het jaar’

BERGEN OP ZOOM – Stefaan Verheugt uit Bergen op Zoom is finalist van Specsavers’ Brildrager van het Jaar verkiezing 2017.

Stefaan is één van de vijf genomineerden in de categorie 26-45 jaar. Op 10 juli maakt de jury, bestaande uit topmodel en presentatrice Anouk Smulders, hoofdredacteur van het populaire lifestyle platform Amayzine.com May-Britt Mobach, social influencer Saske de Schepper en winnaar van 2016 Mike Lakeman de winnaars van de vier categorieën bekend.

De winnaars ontvangen naast de eretitel ‘Brildrager van het Jaar’ een reischeque van € 1.000 en twee brillen, zodat ze nog meer kunnen variëren!

Stefaan is aangenaam verrast door de nominatie: “Geweldig! Ik ben super trots dat ik bij de laatste vijf genomineerden zit. Alle mensen die op mij gestemd hebben, enorm bedankt! Een bril hoort gewoon bij mij. Ik heb verschillende modellen want elke gelegenheid is anders. Ik zou het geweldig vinden als ik brildrager van het jaar 2017 zou worden! Het duimen is begonnen.’’

Bijna 2.000 aanmeldingen en ruim 500.000 stemmen
Stefaan heeft zo’n 1700 brildragers en 200 brillenfamilies achter zich gelaten tijdens de achttiende editie van de Brildrager van het Jaar-verkiezing. Er zijn dit jaar maar liefst 500.000 stemmen uitgebracht. Dit laat zien dat het dragen van een bril helemaal van deze tijd is!

Jan Pieter van der Meer, retailpartner van Specsavers Bergen op Zoom is enorm trots dat Stefaan uit Bergen op Zoom is doorgedrongen tot de laatste vijf in zijn categorie: “De verkiezing is ontzettend populair. Ik heb verschillende keren deelnemers van de Brildrager van het Jaar-verkiezing in de winkel gehad die mij vroegen om op hen te stemmen. Extra leuk om te zien dat er een genomineerde uit onze regio komt. Ik wens Stefaan heel veel succes aankomende week!

You may also like...