Drie weekenden geen of minder treinen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom

ROOSENDAAL – Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart geldt er een aangepaste dienstregeling tussen Bergen op Zoom en Dordrecht en drie weekenden rijden er geen of minder treinen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom.


In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 maart starten er werkzaamheden aan het spoor in Roosendaal. Er worden diverse sporen en wissels vernieuwd en dit heeft gevolgen voor het treinverkeer tussen Roosendaal en Bergen op Zoom en tussen Roosendaal en Essen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van zaterdag 4 tot en met zondag 12 maart en in het weekend van 25 en 26 maart.

Er zullen als gevolg van de werkzaamheden drie weekenden geen of minder treinen rijden tussen Roosendaal en Bergen op Zoom en tussen Roosendaal en Essen. De NS zal daarom stop- en snelbussen inzetten.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 maart geldt er een aangepaste dienstregeling voor reizigers tussen Bergen op Zoom en Dordrecht. De NS adviseert reizigers om voor vertrek de reisplanner van NS te raadplegen op www.ns.nl of m.ns.nl voor een reisadvies op maat.

Prorail geeft aan dat het tijdig vernieuwen van onderdelen zoals spoorstaven, dwarsliggers, spoorstenen (ballast) en wissels nodig is om de treinen comfortabel en veilig over het spoor te laten blijven rijden.

You may also like...