Feestelijke afsluiting van de Kerstijsbaan met jazzband Rue d’Anvers

BERGEN OP ZOOM – De schoolvakanties zijn weer voor bij en de Kerstijsbaan op de Grote Markt gaat weer verdwijnen, maar dat gebeurt niet in stilte!  De laatste uren van de ijsbaan werden gevierd met een spetterend optreden van de Bergse jazzband Rue d’Anvers.

Nog één keer klonk er vrolijke muziek in de tent van de ijsbaan, voor een feestelijke afsluiting van een mooie paar weken ijspret met leuke en mooie optredens maar vooral veel schaatsplezier.

Op deze laatste dag van de Kerstijsbaan zorgden de mannen van Rue d’Anvers voor de muziek en voor een feestelijke afsluiting ben je bij jazzband Rue d’Anvers aan het goede adres. De band, die in 2006 ontstaan is tijdens een terrasbezoek aan het 31ste Jazzweekend in Bergen op Zoom heeft als doel lekkere oude stijl jazz muziek te spelen. Uiteraard spelen ze voor het publiek, maar vooral ook omdat ze er zelf zo’n lol in hebben.

Vanwege het 10 jarig jubileum vorig jaar, heeft Rue d’Anvers een CD Album op de markt gebracht, “Reu d’Anvers – Jazz with a smile”. Dit album is te koop bij Rookshop de Schelde in Bergen op Zoom.

Informatie en foto’s: Rene Adriaansen

 

You may also like...