MOC JO-11 Team 5 Kampioen!

MOC JO-11 team 5 Kampioen geworden. Na de winst van zaterdag tegen DVO’60 was het kampioenschap zeker.

2016-11-28_MOC_kampioen

Twee weken eerder stond de belangrijkste wedstrijd tegen VV Roosendaal op het programma die gewonnen moest worden aangezien zij maar op 3 punten achterstand van MOC stonden.
Dankzij collectief en sterk teamwerk met twee mooie goals en een hechte verdediging werd deze wedstijd met 2-1 gewonnen en kwam het kampioenschap in zicht.

Al in de eerste minuten van de wedstrijd tegen DVO’60 werd al duidelijk dat het kampioenschap binnen gehaald zou worden. DVO’60 was niet opgewassen tegen het uitstekende positiespel van de jongens van MOC. Voor de rust werd reeds met een overtuigende tussenstand de drie punten binnengehaald. In de tweede helft werd dit nog eens dunnetjes overgedaan, eindstand: 8-0.

Het was een mooie doelpuntrijke dag met de zwaar verdiende kampioenstrofee voor de spelers en eenmaal terug in het MOC-clubhuis: Feesten met prijzen en frietjes!

Bron en foto: Bas Huismans