American Day onder een stralende zon

HOOGERHEIDE -Tijdens de lentefeesten werd op en rond het parkeerterrein van Het Kloosterhof weer de jaarlijkse American Day gehouden met prachtige Amerikaanse auto’s en motoren.

Tientallen Amerikaanse auto’s, van enorme slagschepen als een Cadillac, sportieve Corvette’s en Mustangs en ruige Jeeps deelden de parkeerplaats met schitterende Harley-Davidsons en een enkele Victory.

Zo ongeveer vanaf de Albert Heijn tot voorbij het gemeentehuis stonden de auto’s en motoren op de weg, op de parkeerplaatsen en in het gras en werden omringt door ge├»nteresseerde toeschouwers.

Er waren ook de nodige stands waar T-schirts, houten Harley Davidson borden, petjes en nog veel meer te koop was. Op het plein voor het gemeentehuis was op een openlucht bar opgezet zodat dorstlijden ook niet nodig was.

Op het plein voor het gemeentehuis was ook een grote trailer neergezet waar de Putse band Triple-B lekkere rocknummers speelde.

Ook de parkeerplaats naast het gemeentehuis werd gebruikt voor de Amerikaanse auto’s en motoren er ook daar stonden wat heel bijzonde auto’s bij, zoals een paar echte Hot-Rods en wat mooie klassiekers.

Auto’s en motoren gingen af en aan zodat na een tijdje er steeds weer wat nieuws te zien was en het is natuurlijk ook leuk om een Hot Rod langs te zien en horen rijden.

Het leuke is dat bij elke mooie auto of motor ook een trotse eigenaar hoort, die meestal maar wat graag enthousiast verteld over zijn of haar voertuig, of het nou een auto of motor is.

Even na vieren werd een gedeelte van de American Day nog even het decor voor een fotoshoot, met bodypaint modellen van de Bodypaint wedstrijd die in een tent voor de kerk in de Raadhuisstraat gehouden was.

Links:
De Lentefeesten: www.regioactueel.nl/hoogerheide/tropische-lentefeesten-in-hoogerheide/
Bodypaintwedstrijd: www.regioactueel.nl/hoogerheide/bodypaint-wedstrijd-op-de-lentefeesten/

 

You may also like...