Borrelbus naar Krabbegat

Wethouder Jeffrey van Agtmaal wil graag dat mensen carnaval vieren in eigen gemeente. Desondanks is de wethouder blij dat de borrelbus er is voor dat de carnavalsvierders die naar Bergen op Zoom (Krabbegat in carnavalstijd) gaan. Dat zegt hij in een persbericht van de gemeente Woensdrecht.

20151022-borrelbus

Afgelopen jaar was Arriva niet van plan om de borrelbus komende carnaval in te zetten. In overleg met de gemeente heeft vervoerder Arriva besloten dat de bussen wel zullen rijden.

Verantwoordelijk wethouder Jeffrey van Agtmaal zegt in het persbericht blij te zijn over het voorbestaan van de borrelbus. “Natuurlijk hopen we dat onze eigen inwoners zoveel mogelijk carnaval vieren in hun eigen dorpen, maar we willen hun niet de mogelijkheid ontnemen om naar Bergen op Zoom te gaan. Opheffen zou niet verstandig zijn, Er zijn nu eenmaal mensen die graag in Bergen op Zoom carnaval vieren. Je kunt je inwoners niet verplichten om in de eigen gemeente te blijven. De borrelbus zorgt er voor dat de carnavalsvierders op een veilige manier vervoerd worden.”

 

You may also like...