Dierenarts en speciaalzaak onder één dak

HOOGERHEIDE – Dierenvoer kopen en gelijk even met je huisdier langs de dierenarts; het kan sinds kort bij Vissers Petshop in Hoogerheide. De dierenspeciaalzaak is uitgebreid met een dierenartsenpraktijk onder de naam Vissers Petcare.

201604-visser002

201604-visser003“Naast een breed assortiment dierenvoeding- en benodigdheden staan wij bekend om de kennis en advies wat wij delen met onze klanten. Het in huis halen van een dierenarts sluit daar naadloos op aan”, zegt Pierre Vissers, eigenaar van de speciaalzaak. Vissers werk sinds februari samen met dierenarts Marieke Merkx. Deze ervaren dierenarts is gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden, katten en konijnen. “Diereneigenaars kunnen hier terecht met dieren met problemen of ziekten, maar we verzorgen ook preventieve gezondheidszorg. Denk daarbij aan het ontwormen en vaccineren van je huisdier”, zegt Marieke.

201604-vissers004
Toon deze voucher op smartphone of print voor een gratis gezondheidscheck!

Onder de preventieve gezondheidszorg valt ook een gezondheidscheck. De dierenarts controleert hierbij alle belangrijke gezondheidskenmerken van het huisdier zoals vacht, ogen, oren gebit en gewicht. Met een coupon is deze check tot en met mei gratis. “Op deze manier maken we kennis met diereneigenaren. Bovendien is het een manier om vroegtijdig problemen te signaleren en op te lossen. Voorkomen beter dan genezen”, zegt Marieke, die zelf een hond en drie katten in huis heeft. De gezondheidscheck is op afspraak.

De dierenartsenpraktijk zit samen met de dierenspeciaalzaak onder één dak aan de Huijbergseweg. Het familiebedrijf is al meer dan honderd jaar actief in de huisdierenbranche. “Mijn overgrootvader had in 1890 een zaak in Roosendaal had die gespecialiseerd was in vogelvoeders, duivenvoeders en levende vogels. Mijn vader zette de zaak voort met onder andere een filiaal in Ossendrecht. We zijn altijd bezig om de inrichting en het assortiment naar wens van de klant af te stemmen”, zegt Pierre. Wie heden ten dage de winkel binnen stapt treft een ruim opgezette winkel en een breed assortiment aan. Naast het personeel wat continu klaarstaat voor de klanten valt de tien meter aan diepvriezers op. “Hierin bewaren en presenteren we diepvriesvoeding voor honden. Steeds meer mensen zijn positief over de positieve effecten die deze verse voeding heeft op huisdieren.”

 

201604-visser001

(Dit is een gesponsord bericht)