Dierenkliniek van Dennenlaan naar KLM-laan

HOOGERHEIDE – De dierenkliniek is verhuisd van de Dennenlaan, naar de KLM-laan in Hoogerheide.

De kliniek aan de Dennenlaan is bijna veertig jaar in gebruik geweest. Nadat dierenarts Wolter Keers twee jaar geleden met pensioen ging, gingen de overige dierenartsen in de maatschap (Hans Zomer, Marjolein van der Pad en Stan Huijsmans) op zoek naar een nieuwe plek. Ze wilden daarbij in Hoogerheide blijven omdat veel klanten uit de gemeente Woensdrecht en omstreken komen. Aan de KLM-laan vonden ze een pand op een zichtlocatie met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Na twee maanden verbouwen vond afgelopen weekend de verhuizing plaats.

In de nieuwe kliniek is er in de wachtkamer een balie met daarachter de apotheek waar de medicijnen worden bewaard. Doordat ze bij de praktijk op afspraak werken en er een aparte balie is, kunnen de spreekkamer en de wachtkamer iets kleiner zijn dan op de vorige locatie. De ruimtelijk ingerichte kliniek heeft ook een behandelruimte voor kleine chirurgische ingrepen. Omvangrijke en risicovolle ingrepen zullen worden uitgevoerd in de hoofdvestiging in Bergen op Zoom.

Naast de locatie verandert er niks volgens dierenarts Stan Huijsmans. Klanten zullen de vertrouwde medewerkers aantreffen. Ook de tijden en het telefoonnummer is ongewijzigd. Dierenartsenpraktijk Zuidwesthoek is te vinden aan de KLM-laan 24, tegenover tankstation de Meeuw.