Halloween spektakel op Mattemburgh

HOOGERHEIDE – Was de halloweentocht op Mattemburgh vorig jaar al een succes, dit jaar pakten de organisatoren het nog ambitieuzer aan met de “Grootste Halloweentocht van Zuid-west Nederland”.

2016-10-29_BoZ_halloween_003

Vanaf het allereerste begin, na het parkeren, werd het al spannend. De bezoekers werden onderweg van de parkeerplaats naar het evenement al aan het schrikken gemaakt. Aangekomen bij het evenement werden de bezoekers groepsgewijs binnengelaten.

Binnengekomen konden de bezoekers genieten van een spectaculaire show met licht en geluids effecten, dans en indrukwekkende taferelen. Met een team bestaande uit veertig dansers, tachtig acteurs en twintig crewleden werd vanaf zeven uur ‘s-avonds de show opgevoerd.

Het verhaal was dat bouwvakkers bezig waren om Mattemburgh plat te gooien, de meren dicht te gooien en bomen te kappen. Dit tot groot ongenoegen van de geesten van water, aarde, vuur, wind. De groepen bezoekers werden al griezelend van scene naar scene gevoerd tot uiteindelijk vanaf een sta-tribune het eindspektakelstuk bekeken kon worden. Hier was een hoofdrol weggelegd voor alle vier de elementen, ondersteund met een lichtshow, dansers en zelfs twee vlammenwerpers.

De show had een happy-end toen de hoofd-bouwvakker had gezegd dat de bomen niet zouden worden gekapt en al het afval netjes gescheiden zou worden afgevoerd. Na afloop van de show werd iedereen bedankt voor het komen en kon er nog een snack worden gekocht en genuttigd.

Bron en foto’s: Ronald Krijtenburg

2016-10-29_BoZ_halloween_002

2016-10-29_BoZ_halloween_004

2016-10-29_BoZ_halloween_005

2016-10-29_BoZ_halloween_006

You may also like...