Kindervrijmarkt op het plein voor MFC ’t Kloosterhof

HOOGERHEIDE – Tientallen jonge handelaartjes deden donderdagmiddag hun uiterste best om hun waren te verkopen op de kindervrijmarkt op het plein voor MFC ’t Kloosterhof.

Vanaf twaalf uur mochten de dekens en tafeltjes, om de handel te etaleren, worden opgesteld op het plein. Er was voornamelijk speelgoed te koop maar ook wat computerspullen, zelfgemaakte sieraden en andere snuisterijen.

Om één uur starte bij MFC ’t Kloosterhof de fotowandeltocht, de fietspuzzeltocht en de regiofietstocht. Aan de hand van foto’s en vragen moesten de deelnemers aan de  fotowandeltocht hun weg zien te vinden en een stukje van de route kon met het S.O.F. treintje worden afgelegd. Aan de fietspuzzeltocht kon individueel of in groepjes deelgenomen worden. De regiofietstocht was een tocht van circa 40 km die aan de hand van een routebeschrijving gereden kon worden.

Voor degene die geen zin hadden om te fietsen of wandelen waren er Oud-Hollandse spelletjes in MFC ’t Kloosterhof. De activiteiten werden afgesloten met het Rad van Avontuur.

 

You may also like...