L’Oslopers zoekt modellen voor fotoshoot

OSSENDRECHT – Roparunteam De L’Oslopers uit Ossendrecht organiseert een fotoshoot. Iedereen kan zich aanmelden voor de shoot op 6 november in Hoogerheide. Het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan de Roparun.

20161017-thalitademiloslopers1

Ossendrecht is de “thuisstad” van de Roparun, maar is misschien ook wel de hoofdstad van Woensdrecht als wielergemeente. Wereldkampioen veldrijden Thalita de Jong en haar al even talentvolle zus Demi zijn de topsport-trots van Ossendrecht. De zussen slaan de handen ineen met Roparunteam De L’Oslopers en worden fotomodel. Ze vragen zich af: “Wie volgt?”

Wie in Ossendrecht woont, kan onmogelijk ontsnappen aan het spektakel dat Roparun heet. “Ik vond het altijd leuk om midden in de nacht mijn bed uit te gaan om de Roparunners aan te moedigen”, zegt Demi, “en ik heb veel respect voor de mensen die eraan meedoen. De laatste paar jaar ben ik ’s nachts niet meer gaan kijken, omdat ik vaak de dag erna zelf een wedstrijd had. Dan moet je als topsporter prioriteiten stellen, maar respect voor de Roparunners heb ik nog steeds.”

20161017-thalitademiloslopers2
Roparunteam De L’Oslopers uit Ossendrecht deed in 2016 voor de twintigste keer mee aan de Roparun, en beloofde toen al vol goede moed op weg naar de veertig te gaan. Die ambitie is er nog steeds, De L’Oslopers beginnen voortvarend aan de voorbereiding van hun 21e Roparun in 2017. “We werden benaderd door fotograaf Rudy Jansen uit Hoogerheide”, vertelt coördinator Adriënne van Thillo van Roparunteam De L’Oslopers, “hij is net als wij besmet met het Roparunvirus, en stelde voor om in 2017 met ons mee te gaan om onze Roparun in beeld te brengen. Zijn enthousiasme leidde er bovendien toe dat we al heel snel een actie bedachten die hopelijk een vliegende start geeft aan onze jacht naar een zo hoog mogelijke opbrengst voor het goede doel.”

Rudy Jansen vertelt: “Ik organiseer regelmatig metamorfoseshoots. Dat zijn fotoshoots waarin ik mensen, nadat ze door een visagist en hairstylist onder handen zijn genomen, als heuse fotomodellen fotografeer. Ik merk dat zulke shoots razendpopulair zijn. Logisch, want dergelijke foto’s zijn niet alleen prachtig voor jezelf, het is ook een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld je geliefde of je ouders.” Jansen besloot een fotoshoot te organiseren waarvan de opbrengst volledig naar “zijn” Roparunteam gaat, De L’Oslopers dus. Op 6 november vindt die fotoshoot plaats op een unieke locatie in Hoogerheide. “We kunnen nog niet verklappen welke locatie dat is”, zegt hij, “maar als fotograaf kan ik me geen mooiere plek wensen. Dankzij visagiste Kyra Jongenelen en hairstyliste Anoeska van der Venne zien de modellen er geweldig uit en bovendien stelt een “weldoener” enkele prachtige oldtimers ter beschikking, waar onze modellen mee kunnen poseren. De foto’s worden geweldig, dat is al zeker. En als je dan ook nog de Roparun kunt helpen, wat let je dan nog om je aan te melden?”

Rudy en De L’Oslopers vroegen Thalita en Demi de Jong om als model te fungeren in een “proefshoot”. De wielerkampioenen aarzelden geen moment: “Zo’n shoot is voor ons ook een volledig nieuwe ervaring, maar het was erg leuk om te doen. Zeker nu we het resultaat gezien hebben, de foto’s zijn prachtig! En omdat we weten dat het voor een heel goed doel is hebben we geen seconde getwijfeld toen De L’Oslopers ons vroegen. Zo’n mooie fotoshoot voor zo’n goed doel is een echte aanrader. We hopen dat veel mensen ons voorbeeld volgen!

De modelshoot van Roparunteam De L’Oslopers vindt plaats op zondag 6 november, in Hoogerheide. Deelnemen kost 47,50 per persoon. Dat bedrag komt volledig ten goede aan de Roparun, en voor dat bedrag mag iedere deelnemer de drie mooiste foto’s van zijn of haar shoot uitzoeken, die vervolgens als digitaal bestand op hoge resolutie worden aangeleverd. Meer foto’s bestellen kan uiteraard ook, elke extra afdruk kost 12,50 euro. Aanmelden voor de fotoshoot kan – onder vermelding van naam, mailadres en telefoonnummer via roparun@loslopers.nl Meer werk van Rudy Jansen is te zien op www.rjfotografie.nl

You may also like...