Vissers Petshop genomineerde Dierenspeciaalzaak van het jaar

HOOGERHEIDE – Dierenwinkel Vissers Petshop uit Hoogerheide is genomineerd voor de titel van Dierenspeciaalzaak van het jaar. Dat werd afgelopen weekeinde bekend gemaakt op het dierenevent Animal Event in Hilvarenbeek.

20160513-visserspetshop

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Animal Event in samenwerking met Groenhorst Barneveld, HAS Hogeschool en branchevereniging Dibevo. Van de ruim duizend dierenspeciaalzaken die bij de vereniging ingeschreven staan zijn er 21 dierenspeciaalzaken in heel Nederland genomineerd, zegt Pierre Vissers, eigenaar van Vissers Petshop. Hij is trotst dat zijn winkel genomineerd is dankzij aanmeldingen door klanten en/of leveranciers van de winkel. “Wij doen met ons team het hele jaar waar we goed in zijn, namelijk onze klanten zo goed mogelijk helpen. Dat we nu genomineerd zijn vind ik een mooie waardering en al een beloning op zich.”

Er staat de dierenwinkel nu een bezoek van een mystery guests te wachten. Deze ‘geheime bezoekers’ zijn studenten van Groenhorst Barneveld en CAH Vilentum. Op basis van de verslagen van de studenten selecteert de jury vervolgens 4 à 5 winkels die voor de finale in aanmerking komen. Deze finalisten krijgen begin oktober bezoek van de juryleden. De uiteindelijke winnaar zal dit jaar tijdens de Dibevo vakdagen op 31 oktober a.s. uitgeroepen worden.

De ondernemer laat de nominatie niet ongemerkt voorbij gaan. Het wordt samen met de klanten gevierd met leuke acties met dierenvoer en benodigdheden.

In de vakjury zitten Gertwim de Haas (St. Animal Event/ directeur Groenhorst Barneveld), Manon de Kort (Docent Has Hogeschool), Jan Westhoff (De Boer Dier & Ruiter, winnaar 2015 categorie grote winkels) en Paul Meevis (Faunaland Meevis uit Weert, winnaar 2015 categorie kleine winkels). (foto: http://dszvanhetjaar.nl/)