Wensboom in de hal van het gemeentehuis

HOOGERHEIDE – De Wensboom van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier is vanaf vrijdag 11 december 2015 weer in gebruik.

2015-12-11_Hoo_Wensboom_000
v.l.n.r. Henk Kielman, Herman Dekkers en Etienne Schoenmakers

In de loop van vrijdag 11 december is alles weer in orde gebracht in de hal van het gemeentehuis in de Kerstboom van de gemeente. De Lions Club is de gemeente zeer erkentelijk om op deze manier samen de kerstgedachte naar buiten te brengen.

In de Kerstboom van de gemeente kunnen weer de kerstklokken met de wensen worden opgehangen. De persoonlijke gegevens worden met de wensdetails op een apart formulier in de naast de boom staande containerbus gestopt zodat de privacy is gegarandeerd.
De wensboom staat er tot vlak na de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 4 januari 2016 en we ruimen dan de volgende morgen op 5 januari 2016 alles weer op.
De week erna gaan we alle wensen bekijken en beoordelen.

Vorig jaar waren er maar liefst 36 wensen waarvan we er 5 hebben gehonoreerd.
We hopen dit jaar op een nog groter aantal en gaan dan met 4 leden van Lions Club in de week na 5 januari bekijken wat de haalbare en bruikbare wensen zijn; zowel voor ons om uit te voeren als voor enkele van onze inwoners die wel een steuntje op een of ander manier in de rug kunnen gebruiken (moeder, vader, een vriendin die het nodig heeft of kennis die veel heeft geholpen, etc.).

Qua planning hopen we dan eind januari al weer een heel eind te zijn met de beoordeling en enkele wensen te kunnen gaan vervullen.

Alle indieners van een wens krijgen van ons bericht (ook wanneer hun wens niet wordt vervuld). Daarom hebben wij wel het uitdrukkelijke verzoek aan de indieners om de gegevens duidelijk en leesbaar in te vullen zodat het voor ons geen onoplosbare puzzels worden. Dat zou jammer zijn. Voor onze inwoners hopen we weer op veel kerstklokken met wensen in de gemeentelijke kerstboom.

Bron: Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier

You may also like...