Postkantoor en boekhandel Van Wezel in Putte plotseling gesloten

PUTTE – Klanten die maandag bij het PostNL postkantoor in boekhandel Van Wezel hun post uit de postbus wilden halen waren onaangenaam verrast toen bleek dat ze voor een dichte deur stonden.

2016-08-30_PUT_Postkantoor_001

Op de deur hing een brief van eigenaar Ria van Wezel-Konings met de tekst “Door zakelijke en persoonlijke omstandigheden gedwongen hebben wij onze winkel per direct gesloten”. In de brief bedankte ze de klanten die zij in de afgelopen tijd hebben mogen bedienen.

2016-08-30_PUT_Postkantoor_002

Doordat de brief van PostNL, waarin één en ander werd uitgelegd, ook in de onbereikbare postbussen terecht was gekomen, was de verwarring groot. Dinsdag konden de klanten via een zijdeur eindelijk hun post ophalen en konden toen pas de brief van PostNL lezen.

Boekhandel Van Wezel was niet bereikbaar voor hun visie op de sluiting.

PostNL legde uit dat ook PostNL pas vorige week hoorde dat boekhandel Van Wezel zou gaan sluiten. PostNL heeft daarop direct gereageerd. Het is nu voorlopig opgelost doordat de Primera in Putte met onmiddellijke ingang het beheer van deze postbussen op zich genomen heeft. Ook het PostNL postkantoor zal bij de Primera ondergebracht worden maar, omdat hiervoor onder andere extra bekabeling moet worden aangelegd, zal het nog zes tot acht weken kunnen duren voordat het postkantoor operationeel is.

Tot die tijd zijn de Primera aan de Hof van Holland 2 in Hoogerheide en de Emté supermarkt aan het Hondseind 14 in Ossendrecht voor de inwoners van Putte de dichtstbijzijnde postkantoren.
Voor het verzenden van poststukken wordt in de brief op de deur doorverwezen naar de Primera aan de Hof van Holland 2 in Hoogerheide

2016-08-30_PUT_Postkantoor_003

You may also like...