Gezellig zaalvoetbal toernooi in MFC De Biezen

PUTTE – Zaterdag werd in de sporthal van MFC De Biezen voor de 27e keer het door SV De Zwaan georganiseerde zaalvoetbal toernooi gehouden.

Al voor de 27e keer organiseerd SV De Zwaan dit toernooi in Putte en elk jaar is het weer een gezellige sportieve dag voor de deelnemende ploegen , veelal ploegen die ook meedoen in de lokale zaalvoetbal ‘grenscompetitie’. Teams komen uit Putte, uit bergen op Zoom maar ook uit Niel en Antwerpen in België.

Organisator Niki Jaspers van SV De Zwaan

De teams zijn vaak vriendenclubs of caféteams en tekenent voor de sfeer is de uitspraak van de huidige organisator van het evenement, Niki Jaspers “iedereen wil natuurlijk wel winnen maar het gaat uiteindelijk om de gezelligheid“.

Het toernooi, waar dit jaar acht teams aan deelnamen, begon om 10 uur zaterdagmorgen en duurde de hele dag.
De winnaar van het toernooi was het team ‘Bolas Peludas’. het thuisteam van SV De Zwaan werd 2e en het team ‘United ’76 United’ werd derde. De daarop volgende teams waren ZVC Stabroek op de 4e plaats, RSC Putte op de 5e plaats, Odio op 6, ZVC Kraaibos op 7 en tenslotte het team Rollenbinkies op de 8e plaats.

Voor de zaalvoetbal grenscompetitie die in Putte gaande is, wordenook nog teams gezocht die mee willen doen voor aankomend seizoen. Men kan hiervoor contact opnemen met Frank Roeken per e-mail: frank.roeken71@gmail.com of telefoon: +31(0)6 2470 7577.

You may also like...