Bouw woningen in Het Groene Gordijn

De bouw van de eerste twee fases van Het Groene Gordijn 2.0 is gestart! Vorige week startte ook de verkoop van de derde fase, met 10 nieuwe eengezinswoningen aan het park.

Op het voormalige terrein van de Cort Heyligerskazerne in Bergen op Zoom ontwikkelt Blauwhoed Het Groene Gordijn 2.0. Een nieuwe woonbuurt opgezet als een tuinwijk, naast de karakteristieke kazernegebouwen en aan het groene park. Gisteren startte de bouw van 25 woningen in de eerste twee fases van Het Groene Gordijn 2.0. De woningen worden gerealiseerd door Van Wijnen Rosmalen.

Ter gelegenheid van de start bouw ontstak wethouder Ton Linssen van de gemeente Bergen op Zoom samen met Eltjo Bouwman, directeur wonen van Blauwhoed en in gezelschap van de kopers een kanon, dat de bouwlocatie in een confettiregen hulde.

Wonen in een parkachtige setting
“De kopers van de eengezinswoningen in Het Groene Gordijn 2.0 wonen straks heerlijk ruim in een parkachtige setting. Aan het park, met de voormalige kazerne als buur en met alle voorzieningen om de hoek is dit een prachtige plek om te wonen.” – Marcel Groeneweg, hoofd ontwikkeling bij Blauwhoed

Eengezinswoningen derde fase in verkoop
Het Groene Gordijn is volop in ontwikkeling. De eerste deelplannen, met eengezinswoningen en appartementen in en om het park, zijn al gerealiseerd en worden met veel plezier bewoond. Het Groene Gordijn 2.0 is nu in ontwikkeling. De 25 eengezinswoningen in de eerste twee fasen van dit deelplan zijn allemaal verkocht en worden nu gerealiseerd. Eind mei startte de verkoop van de volgende fase, bestaande uit 10 soortgelijke eengezinswoningen.

Bron: Blauwhoed

2015-06-10_BoZ_Groene_gordijn_001

2015-06-10_BoZ_Groene_gordijn_002

You may also like...