Bredase burgemeester in Bergen op Zoom

De Bredase burgemeester Paul Depla bracht op donderdag 2 juli 2015 een bezoek aan de gemeente Bergen op Zoom.

2015-07-02_BoZ_Depla

Depla brengt dit soort bezoeken aan alle burgemeesters in West-Brabant en wil op die manier kennis maken met de verschillende gemeenten in deze regio. Depla volgde in maart van dit jaar Peter van der Velden op als burgemeester van Breda.

Depla werd donderdagmiddag op het stadhuis ontvangen door burgemeester Frank Petter. Ook wethouder Ton Linssen schudde de Bredase burgemeester de hand in het stadhuis. Daar werd onder andere gesproken over algemene ontwikkelingen in Bergen op Zoom en kwam de rol van Bergen op Zoom in de regio aan bod. Aansluitend werd een ‘rondje binnenstad’ gedaan.
De een korte stadswandeling ging het via De Maagd, Sint Gertrudiskerk, Thaliaplein, Gouvernementsplein, richting het Markiezenhof waar een gesprek volgde over de economische ontwikkelingen in Bergen op Zoom en de regio.

Burgemeester Depla gaf tijdens de kennismaking aan dat Breda en Bergen op Zoom steden zijn met een historie en daardoor veel gemeen hebben. Ook zei hij de krachten te willen bundelen voor een economisch sterke regio, want samen maakt sterker.

You may also like...