Leerlingen Kellebeek college helpen RV Aquarius

BERGEN OP ZOOM – Acht leerlingen van de entreeklas van het Kellebeek college hebben meegeholpen aan het verhuisklaar maken van 18 containerunits van Roeivereniging Aquarius.

In de tweede helft van juni zullen deze containerunits van Roeivereniging Aquarius worden opgepakt en verplaatst naar hun nieuwe locatie aan de Binnenschelde. Twee weken geleden kwamen al vier leerlingen uit deze klas helpen en nu waren er naast twee leerlingen die voor de tweede keer kwamen, zes andere leerlingen en een begeleider om te helpen klussen.

Ondanks dat wat meer en beter gereedschap goed van pas had gekomen is er weer behoorlijk wat werk verzet. Ook de leerlingen die meededen aan de ramadan hebben goed meegewerkt, iets wat gezien de warmte en fysieke inspanning zeker een compliment waard is! De begeleiders Dennis, Wil en Paul deden zelf ook niet onder voor de leerlingen. Leerling Willie, die handmatig een verwarming uit de muur kan trekken, bleef zelfs na schooltijd nog om het karwei af te maken.

Al deze inspanning is voor een nieuw clubhuis voor RV Aquarius. Gezien de beperkte financiële middelen van de roeivereniging zijn ze heel blij met de participatie van vele vrijwilligers en van maatschappelijk verantwoorde ondernemers. Niet alleen het gebouw, maar ook zoveel mogelijk van de materialen die bij het demonteren vrij komen zullen worden hergebruikt. Het verhuizen zelf zal één dag duren, maar voorafgaand en achteraf moet er dan natuurlijk nog wel het een en ander gebeuren aan het gebouw.

Als u zin heeft om mee te helpen, meldt u zich dan vooral bij Roeivereniging Aquarius! Als tegenprestatie zal RV Aquarius u leren roeien.

You may also like...