Spelers gezocht voor de cast van ‘DE PRODUCERS’

BERGEN OP ZOOM – Stichting BOV zoekt nieuwe mannelijke en vrouwelijke spelers voor de cast van Broadway musical DE PRODUCERS! 

Stichting BOV brengt in 2018 de Broadway musical DE PRODUCERS! De musical is geschreven door Mel Brooks die het baseerde op zijn eigen gelijknamige kluchtfilm uit 1968.
De productie won maar liefst 12 Tony Awards. De BOV is de eerste amateurvereniging in Nederland die deze productie speelt. Première: 16 maart 2018 in theater de Maagd.

Het satirische Verhaal:
De Producers verhaalt over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om het geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken. Maar zijn de recensies wel zo slecht….? Wordt de musical wel een flop….?

Dwars
Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt een Broadwaysfeer uit. DE PRODUCERS speelt van vrijdag 16 maart 2018 tot en met zondag 25 maart in theater ‘de Maagd’ in Bergen op Zoom.

Audities
We zoeken nieuwe mannelijke en vrouwelijke spelers om de cast te versterken. Ben jij tussen de 17 en 45 jaar, heb jij ervaring en vind je het leuk om te zingen, te dansen, te spelen en lid te worden van een actieve vereniging? Doe mee en doe auditie. Geef je op voor uiterlijk 30 juni aanstaande. De audities worden gehouden op zaterdag 8 juli. Aanmelden kan via ilse@stichtingbov.nl. Je krijgt dan verdere informatie toegestuurd over o.a. de locatie en tijd wanneer je verwacht gaat worden. Meer info over de BOV lees je op www.stichtingbov.nl