Terug naar de jaren 80 met de ReEDITORS en The obsCure in gebouw-T

BERGEN OP ZOOM – Wie afgelopen zaterdagavond in Gebouw-T aanwezig was, waande zich, met de optredens van de ReEDITORS en The obsCure, weer even terug in de jaren 80.

ReEDITORS

De avond begon met een optreden van de ReEDITORS. Deze muzikanten spelen al samen sinds 2005 en hebben al door heel Europa op diverse evenementen en festivals gespeeld. In 2012 kwam dan de doorbraak en werd de band echt bekend. Zij brachten een setlist ten gehoor waarin alle favorieten nummers voor de fans in voorkwamen. Er werd dan ook volop gedanst en meegezongen.

The obsCure

Hierna was het Podium voor The obsCure. Tweeënhalf jaar geleden begon deze band met een Try-out en een setlist van een half uurtje. Inmiddels is deze band uitgegroeid tot een internationale bekende The Cure tribute band .

Mede doordat Dirk ondertussen een stuk langer haar heeft, lijkt hij ook nog eens op Robert Smith en waan je jezelf bij een concert van the Cure. The obsCure had het publiek helemaal op zijn hand, wat wel bleek doordat ook hier volop in New wave stijl meegedanst en gezongen werd.

Tekst en foto’s: René Adriaansen

You may also like...