Parkinson Café West-Brabant

Datum: 6 april 2017

Tijd: 13:30 uur

Locatie: Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle

Heerle

Op donderdag 6 april 2017 is het Parkinson Café West-Brabant weer geopend voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun familieleden. Ook andere direct betrokkenen zijn welkom.

Bij de ziekte van Parkinson kan het voorkomen dat patiënten kauw- en slikproblemen hebben bij het eten of dat de eetlust vermindert. Toch is het mogelijk om een smakelijke maaltijd op tafel te zetten. Inmiddels zijn er 2 kookboeken uitgegeven die specifiek gericht zijn op maaltijden voor Parkinson patiënten. Mw. Brenda Theuns, diëtiste Ookthuis zal het lekker eten, verder toelichten. Eet smakelijk !

Waar en wanneer?
Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Getrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 tot 16.00 uur.
In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Samenwerkingsverband
Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband tussen: TWB, Thuizorg met Aandacht, Stichting Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis, stichting tanteLouise, Ookthuis, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.