Beach Event haalt het strand naar Hoogerheide

HOOGERHEIDE – Ondernemers en sporters hebben de handen ineen geslagen om een zomers evenement te organiseren op het Ouwe Raedhuysplein. Van 5 tot en met 12 juni zal daar het Hoogerheide Beach Event plaatsvinden.

20160519-beachevent
Stichting Hoogerheide Beach Event haalt het strand naar het hart van Hoogerheide. vlnr: Niels Kuijlen(’t ouwe Raedthuys), Frank van Campo(VAT), Bram Beening(Henri’s Ladies en gents), Corne van Campo, Derek Schuurbiers(Jumbo Paul Lucius), Jan van Overveld(De herberg ’t vervolg) en Paul Lucius(Jumbo Paul Lucius)


Bouwbedrijf de Nijs Soffers heeft toegezegd de grootste zandbak van de gemeente Woensdrecht aan te leggen. Zowel voor jongeren als volwassenen zullen er de gehele week activiteiten op het zand zijn met als start het Beachvolleybal toernooi op 5 juni en als afsluiter een beachsoccer toernooi op 12 juni.

Vier ondernemers gingen enkele maanden geleden met elkaar in gesprek om het Ouwe Raedthuysplein nog meer het hart van Hoogerheide te laten worden. “Er werd contact gelegd met de plaatselijke volleybalvereniging om samen te kijken naar mogelijkheden. Het enthousiasme was ook bij hen zeer groot en dit heeft geresulteerd in Stichting Hoogerheide Beach Event”, zegt Paul Lucius (Jumbo) die het evenement samen met Niels Kuijlen(’t ouwe Raedthuys), Frank van Campo(VAT), Bram Beening(Henri’s Ladies en gents), Corné van Campo, Derek Schuurbiers(Jumbo Paul Lucius), Jan van Overveld (De herberg ’t vervolg) organiseert.

Het enthousiasme van de leden heeft ertoe geleid dat er een weekprogramma is ontstaan waarbij iedereen die van zand houdt zich zeker niet hoeft te vervelen. Op de zondagen zal de horeca op het plein de gehele dag geopend zijn. Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht met DJ Dave.

Programma
Op zondag 5 juni zullen we aftrappen met een Beachvolleybal toernooi waaraan iedereen kan deelnemen. Maandag 6 juni zal er vanaf 19.30 een inlooptraining volleybal zijn waaraan ook iedereen kan deelnemen en kan ervaren hoe leuk volleybal is.

Woensdag 8 juni zal in de middag de eerste ‘Jumbo Paul Lucius Zandkastelenwedstrijd worden gehouden. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich uitleven in het zand en met hun zandkasteel kans maken op mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende ondernemers.

Op vrijdag 10 juni is de avond ingepland voor een Beachvolleybaltoernooi voor bedrijven. Op dit toernooi kunnen bedrijven inschrijven en is een speciaal arrangement beschikbaar waarmee bedrijven zich ook kunnen presenteren tijdens dit event.

Zaterdag 11 juni staat het Ouwe Raedthuysplein in het teken van beachsoccer voor junioren. Alle jongeren tot 13 jaar kunnen inschrijven om de strijd aan te gaan tegen andere teams.
Afsluitend zal er op zondag 12 juni een beachsoccer toernooi plaatsvinden voor volwassenen.

Op zondag 5 en zondag 12 juni vind er op het Ouwe Raedthuysplein ook een barbecue plaats waaraan iedereen kan deelnemen. De prijsuitreiking en afterparty zullen op zondag 5 en 12 juni plaatsvinden vanaf 21.00 in Cafe de Arend.

De inschrijving is vanaf heden ook geopend Inschrijven mogelijk via StichtingHBE@gmail.com of Henri’s Fashion aan de Raadhuisstraat 77.

You may also like...