Mooie avond met beachvolleybal voor bedrijfsteams

HOOGERHEIDE – Het laatste onderdeel bij het beachvolleybal toernooi van het Hoogerheide Beach Event was het beachvolleybal voor bedrijfsteams.

Het weer zat weer mee want na de regen en onweer van donderdagavond was het weer droog geworden en minder heet als voorgaande dagen. Heerlijk weer voor beachvolleybal dus!

Ook de toeschouwers op de terrasjes op het Ouwe Raedthuysplein zater er comfortabel bij, met een hapje en drankje van het volleyballen genietend.

 

Hoogerheide Beach Event in het weekend

Nu het beachvolleybal is afgelopen staat er voor het weekend nog beachsoccer op het programma. Zaterdag is er een beachsoccer toernooi voor junioren tot 13 jaar,
zaterdagavond wordt er een bierpong wedstrijd gehouden en zondag is het zand gereserveerd voor een beachsoccer toernooi voor volwassenen.

Op zondag 25 juni vind er op het Ouwe Raedthuysplein een barbecue plaats waaraan iedereen kan deelnemen. De prijsuitreiking en afterparty zullen plaatsvinden bij De Herberg ’t Vervolg. Ook zal hier rond zeven uur de trekking van de loterij plaats vinden

You may also like...