Djembé workshop voor mantelzorgers uit de gemeente Woensdrecht

HOOGERHEIDE – Donderdagavond 22 juni kwamen zo’n 20 mantelzorgers naar het Kloosterhof in Hoogerheide om deel te nemen aan de workshop Djembé. 

Deze workshop werd verzorgd door Ben Kreyveldt van Foligroup. Alle deelnemers hebben hard gewerkt en met veel voldoening de workshop doorlopen. Een aantal deelnemers was zo enthousiast dat ze zich al aangemeld hebben om deel te nemen aan één van Ben zijn groepen. Iedereen stemde voor om deze workshop volgend jaar terug te laten komen. (Mocht u ook interesse hebben in Djembé dan kunt u contact opnemen met: foligroup@hotmail.com).

Ondersteuning
Voor vragen of het delen van verhalen over mantelzorg waren Marga Esser, Lenny Winkel en Eline Kuijlen, de mantelzorgondersteuners van de BWI, aanwezig. Natuurlijk was men ook van harte welkom om alleen te komen kijken.

Volgende activiteit
28 september 2017 van 13:30 tot 15:30 uur
De mantelzorgers zijn dan te gast in Wijngaard Domaine De Brabantse Wal

Belang mantelzorg
Mantelzorgers zijn ontzettend waardevol voor de hulpvragers en de samenleving. Ze verdienen waardering voor al hun werk en inzet. Door het organiseren van ontspannende activiteiten wil de Brede WelzijnsInstelling (BWI) uiting geven aan deze waardering.

 

 

You may also like...