Beachsoccer achter de Snoek

HOOGERHEIDE – Na de beachvolleybal wedstrijden, werd de zandbak zaterdag gebruikt voor een beachsoccer toernooi voor voetballers tot 13 jaar.

Omdat er binnen de leeftijdscategorie toch wel grote verschillen zijn werd dit opgelost door een team met jongere en kleinere deelnemers met wat meer spelers op het veld (of beter ‘in de zandbak’) te laten staan dan een team met oudere en grotere deelnemers. Zo werden ook de wedstrijden tussen op het oog erg verschillende teams toch spannend.

Het publiek zat lekker op de terrassen op het Raedthuysplein maar ook bewoners van de appartementen aan het plein stonden regelmatig op hun balkon te genieten van de gezelligheid op het plein.

De uitslagen

  1. Sardientjes
  2. Henri’s
  3. METO
  4. Beachboys
  5. ODIO

Hoogerheide Beach Event op zondag

Zondag is het zand gereserveerd voor het beachsoccer toernooi voor volwassenen en na afloop vind er op het Ouwe Raedthuysplein een barbecue plaats waaraan iedereen kan deelnemen. De prijsuitreiking en afterparty zullen plaatsvinden bij De Herberg ’t Vervolg. Ook zal hier rond zeven uur de trekking van de loterij plaats vinden

You may also like...