Wapen gevonden bij verkeerscontrole Hoogerheide

HOOGERHEIDE – Politie, belastingdienst, douane en marechaussee hielden op de Scheldeweg tussen de rotonde bij de snelweg en de rotonde bij de Bunkerbaan in twee richtingen een grote controle actie.

2016-04-14_Hoo_controle_001

 

Met behulp van meerdere ANPR-voertuigen (Automatic Number Plate Recognition) werd er gecontroleerd. Het verkeer werd over één baan geleid en verschillende voertuigen werden voor controle aan de kant gezet.  Uiteindelijk zijn er, voor verschillende overtredingen elf bekeuringen uitgeschreven. Ook is er voor dertienhonderd euro aan nog niet betaalde boetes geïnd en is er ook nog een voertuig weggetakeld.

Eén persoon is aangehouden omdat in zijn auto een taser en een vuurwapen werd gevonden en één persoon is aangehouden voor DNA-afname.

De rijksbelastingdienst heeft twaalf voertuigen in beslag genomen en meer dan achtendertigduizend euro geïnd en de belastingsamenwerking West-Brabant heeft voor bijna zestienduizend euro beslag gelegd en daarvan is meer dan zevenduizend euro direct geïnd.  Ook werden vijftien overtredingen geconstateerd betreffende autoheffingen en BPM.

2016-04-14_Hoo_controle_002

Bij de snelheidscontrole op de A4 tussen Bergen op Zoom en Hoogerheide werden bijna vierhonderdvijftig hardrijders betrapt.

You may also like...