Wensboom in de hal van het gemeentehuis van Woensdrecht.

HOOGERHEIDE – De Wensboom, een initiatief van de Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier, staat vanaf vrijdag weer in de hal van het gemeentehuis aan de Huijbergseweg.

2016-12-12_Hoo_Wensboom

In de Kerstboom/wensboom in het gemeentehuis kunnen kerstklokken met wensen worden opgehangen. Persoonlijke gegevens kunnen, met de wensdetails op een apart formulier, in de naast de boom staande bus gestopt worden, zodat de privacy is gegarandeerd.

De wensboom zal tot vlak na de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 4 januari 2017 blijven staan.
Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier zal de volgende morgen de boom weer opruimen en de week erna zullen de binnengekomen wensen bekeken en beoordeeld worden.

Vorig jaar waren er vierentwintig wensen in de boom gehangen, waarvan er uiteindelijk tien zijn uitgevoerd. in de week na 5 januari zullen vier leden van de Lions Club bekijken wat de haalbare en bruikbare wensen zijn. Haalbare en bruikbare wensen zijn bijvoorbeeld dagjes uit voor mensen die dat eens nodig hebben, een bos bloemen of een etentje voor een vrijwilliger die dat verdient. De wensen moeten vooral gericht zijn op inwoners van de gemeente Woensdrecht die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld zijn een moeder, vader of een vriendin die het nodig heeft of kennis die veel heeft geholpen.

De bedoeling is om eind januari te beginnen met het uitvoeren van de hiervoor in aanmerking komende wensen.
Alle indieners van een wens krijgen bericht van de Lions Club, ook wanneer hun wens niet wordt vervuld.
Het is daarom belangrijk om de contactgegevens op het formulier duidelijk en leesbaar in te vullen!

 

You may also like...