Zomervakantieweek bereikbaar voor alle kinderen in Woensdrecht

HOOGERHEIDE – Dit jaar hebben alle kinderen in de gemeente Woensdrecht de gelegenheid om mee te doen met één van de kindervakantieweken in de gemeente.

In Huijbergen is er de kindervakantieweek, in Ossendrecht het Kindervakantiespel en in Hoogerheide en Woensdrecht is er Jeugdland.
In Putte is er geen kindervakantie activiteit dit jaar maar Jeugdland in Hoogerheide biedt nu ook de mogelijkheid voor kinderen uit Putte om mee te doen met Jeugdland.

Voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben, waardoor de ouders het inschrijfgeld niet kunnen betalen om kinderen met één van deze activiteiten te laten meedoen, is er ook een oplossing.

Caritas en Herwonnen Levenskracht nemen in zo’n geval het grootste deel van de kosten voor hun rekening zodat deze kinderen voor slechts €5,- ook mee kunnen doen. Dit wordt geregeld door middel van een voucher via de Brede Welzijnsinstelling (BWI). Gezinnen met meer dan drie kinderen hoeven niet meer dan €15,- te betalen.

 

Verantwoordelijk wethouder Lars van der Beek zegt hierover: “Je gunt elk kind zo´n week boordevol leuke activiteiten samen met andere kinderen. Ongeacht woonplaats, afkomst of inkomen van de ouders.” en “Een pluim voor alle partijen die dit mogelijk maken, is op zijn plaats!”.

 

[advertentie][/advertentie]

You may also like...