De inschrijving voor ‘Jeugdland in de wetenschap’ gaat van start

HOOGERHEIDE / PUTTE – Op zaterdag 8 april in Hoogerheide en op op woensdag 19 april kunnen kinderen zicht weer inschrijven voor jeugdland.

Jeugdland is een kindervakantieweek voor de kinderen van de basisschoolleeftijd uit Hoogerheide, Woensdrecht en, dit jaar voor het eerst, ook uit Putte. De visie van Jeugdland is, dat het belangrijk is dat de kinderen zien en ervaren dat je met weinig spullen je prima kunt vermaken. Met een flinke dosis improvisatie, samenwerking en respect hebben ze ieder jaar een zo leuk mogelijke week met elkaar, waarbij meedoen en plezier bij het spelen van spelletjes belangrijker is dan winnen.

De Jeugdlandweek wordt gehouden van 14 augustus tot en met 18 augustus op Kooiduin in Hoogerheide en het thema voor dit jaar is ‘In de wetenschap’.

De inschrijvingen voor jeugdland zijn op zaterdag 8 april van 16.00 tot 17.30 uur in MFC Kloosterhof te Hoogerheide voor kinderen uit Hoogerheide en Woensdrecht en op woensdag 19 april van 15.30 tot 16.30 uur in de Biezen te Putte voor kinderen uit Putte.
Omdat er bij de inschrijving een foto gemaakt wordt voor op het pasje voor de vakantieweek is het belangrijk dat kinderen zelf naar de inschrijving komen!

Deelname aan jeugdland kost 20-25 euro. Mochten deze kosten te hoog zijn, dan zijn er door Herwonnen Levenskracht en Caritas gelden beschikbaar gesteld om ervoor te zorgen dat alle kinderen aan een leuke kindervakantieweek kunnen deelnemen. Lees hiervoor ook een vorig artikel hierover op Regioactueel.nl.

Voor vragen zie de website: www.sjjw.org of neem contact op met Mirjam Geers (mirjam@sjjw.org of 0164-610939)

You may also like...