Motor Service Ossendrecht houdt Facebook-veiling

OSSENDRECHT – Een motorwinkel in Ossendrecht organiseert een veiling via Facebook. Jassen, broeken, helmen en laarzen worden per opbod verkocht via de Facebookpagina van Motor Service Ossendrecht.

20160222-mso

Zoals bij alle winkels die kleding verkopen moet de oude collectie op een zeker moment plaats maken voor de nieuwste producten. “Dan kan ik een uitverkoop in de winkel doen, maar via Facebook kan ik nog veel meer motorrijders bereiken”, zegt eigenaar John Breen. In samenwerking met SocialMediaMaker ontstond het idee voor de veiling via Facebook.

Voordeel
De komende weken gaan er via de Facebookpagina honderden producten onder de hamer. Er worden helmen aangeboden vanaf een paar tientjes en worden er motorpakken aangeboden met zeventig procent korting. Naast motorrijders, kunnen ook scooter- en brommerrijders hun slag slaan tijdens één of meerdere veilingen.

Veilingen
De producten worden niet allemaal tegelijk aangeboden. Daarvoor in de plaats worden meerdere veilingen gehouden die herkenbaar zijn als evenement op de Facebookpagina. Daarbij worden telkens enkele tientallen producten aangeboden. Bieden doet men simpelweg via een reactie met daarin het bod. Wie het hoogste bod op een product heeft gedaan als de veiling sluit kan het product ophalen, of laten versturen.

Like de Facebookpagina van Motor Service Ossendrecht via: https://www.facebook.com/motorserviceossendrecht

You may also like...