Mouws geeft brandblusser via Facebook

HOOGERHEIDE – Het bedrijf ‘Mouws Veiligheid & Advies’ uit Hoogerheide doet zijn intrede op sociale media. Met een wedstrijd met een toepasselijke prijs geeft Mouws bekendheid aan zijn nieuwe Facebookpagina.

20160613-mouws2

Tot voor kort was het bedrijf wat gevestigd is aan de Middenweg 13 in Hoogerheide niet aanwezig op Sociale Media. De medewerkers zijn dagelijks bezig met onder meer het keuren, leveren en installeren van veiligheidssystemen en het verzorgen van bedrijfshulpverlenings- en ehbo-lessen. Dit voorjaar sloeg het bedrijf de handen ineen met het bedrijf Social Media Maker uit Hoogerheide. Social Media Maker ondersteunt bedrijven met strategie en in het dagelijkse beheer van sociale media.20160613-mouws1

Berichten die vanaf deze maand wereldkundig gemaakt zullen worden bevatten tips, adviezen, (quiz)vragen en informatie over alles wat met veiligheid te maken heeft. “Op deze manier werken we niet alleen aan de ontwikkeling Mouws, maar ook aan de bewustwording op het gebied van veiligheid in de regio”, zegt Raymond Mouws.

Via Facebook gaat binnenkort een actie van start waarbij mensen die de pagina liken kans maken op een revolutionaire spray-brandblusser. “We vragen de mensen om een originele slogan op het gebied van veiligheid te bedenken. Iedereen die met een leuke slogan reageert maakt kans op de prijs”, zegt Mouws. Zijn bedrijf draagt toepasselijk de slogan “Have a save day”. Like de pagina alvast om de actie niet te missen!

Mouws op social media
Facebook
Twitter
Instagram

 

Dit is een gesponsord bericht

You may also like...