Ossendrechtse Lacrosse spelers doen mee met indoortoernooi in Tilburg

OSSENDRECHT – Jeugdspelers van de Ossendrecht Ogers gaan samen met Tilburg Titans in gelegenheidsteam Brabant Beasts voor de overwinning op het indoor Lacrosse jeugdtoernooi in Tilburg.

Op zondag 15 januari wordt in Tilburg de tweede editie gehouden van het prestigieuze internationale vrouwentoernooi The Cup in Tilburg. Teams komen speciaal voor dit toernooi uit de Verenigde Staten, Zweden, Duitsland, België en ook het Nederlandse nationale vrouwenteam speelt mee. Voor het eerst worden er op dit toernooi nu wedstrijden voor jeugdspelers gehouden voor lacrosse spelers van 8 tot 15 jaar.

Daniël Sterenborg, coach van recent gestart Brabants jeugdteam Ossendrecht Ogers, is supertrots dat ‘zijn’ jeugdspelers ook aan dit toernooi mee gaan doen.

Toernooien als deze geven kans om wedstrijden te spelen tegen andere teams, andere landen en middels de drie ingeplande clinics zullen spelertjes een ervaring rijker naar huis gaan. Het gaat supertof worden. Natuurlijk gaat ons team, voor de gelegenheid samen met de Tilburg Titans omgedoopt tot de Brabant Beasts, met de overwinning naar huis, dat lijkt ons wel duidelijk.“, aldus Sterenborg.

Daniël en Fleur Sterenborg, oprichters van de Ossendrecht Ogers

Sportliefhebbers hebben nu de kans om in Tilburg wedstrijden met ervaren spelers op hoog tempo komen bekijken. Er is bij indoor lacrosse geen ‘uit’ waardoor het spel heel snel en dynamisch blijft.

Het evenement vindt plaats op zondag 15 januari bij Sports Center Tilburg University aan Academielaan 5 in Tilburg. Het begint om van 11:00 uur en zal tot circa 16:30 uur duren. Meer informatie op de Facebook pagina van het evenement.

You may also like...