Mosseldiners in Putte voor senioren

PUTTE – De Putse afdeling van KBO (belangenorganisatie voor senioren) houdt op 1 en 2 oktober voor de vierde keer mosseldiners in multifunctioneel centrum De Biezen.

201608-vkr-mosselenVoor de diners zijn, naast de ruim driehonderd leden van de vereniging, alle senioren welkom. Het viergangendiner is een initiatief van Rinus Bogers, bestuurslid KBO-Putte en voorzitter van de activiteitencommissie. De mosselen zijn afkomstig van de Putse Vishandel. De muzikale aankleding is in handen van de Putse zanger Ron van Hoof.

Om aan te schuiven moet men zich van tevoren opgeven en zestien euro betalen. Volgens voorzitter Henk van de Brug krijg je waar voor je geld. “Het menu bestaat uit een verse boerengroentesoep, al hoofdgerecht zijn er mosselen en voor wie dat niet lust heerlijke kipsaté. Daarbij wordt stokbrood, frites met mayonaise en diverse sauzen geserveerd. Het nagerecht bestaat uit ijs en het diner wordt afgesloten met koffie en heerlijke bonbon”, zegt Van de Brug. Ook 201608-put-mosselen2qua organisatie heeft hij er alle vertrouwen in. “De bediening is wederom in handen van de meiden van Rinus en onder leiding van de befaamde kok Jan Plasman en zijn vrouw Mariola maakt een keukenteam al het eten klaar.”

De opbrengst van eerdere diners kwam ten goede van het 60 jarig bestaan van KBO Putte. Het jubileum werd groots gevierd met onder meer een jubileumfeest in mei van dit jaar. De opbrengst van de diners van dit jaar komt ten goede aan allerlei extra activiteiten die KBO-Putte gaat organiseren om mensen uit de eenzaamheid te gaan halen of gewoon aan leuke activiteiten die anders niet betaalbaar zijn.

Opgeven voor de mosseldiners kan bij de bestuursleden van KBO-Putte
Adrie Buijs secretaris 0164-603323,
Rinus Bogers 0164-603314,
Henk van de Brug voorzitter 06-46505116,
Wim Noordwijk 06-53484719
U kunt ook reserveren via de mail kbo.putte@gmail.com.

You may also like...