Paaseieren zoeken in de Kringloopwinkel

WOENSDRECHT – In de Kringloopwinkel van Herwonnen Levenskracht konden kinderen woensdagmiddag meedoen met een Paasei zoekwedstrijd.

Met de verrekijker op zoek, en dan win je een leuk boekje dat je met Marianne mag uitzoeken

Initiatiefneemster Marianne Scheele vertelde dat de Kringloopwinkel op deze manier wat terug wil doen voor de buurt. Meestal zijn er activiteiten voor ouderen maar het leek haar leuk om nu ook eens wat voor de kinderen uit de buurt te organiseren.

Verstopte eieren door de hel Kringloopwinkel

In totaal werden er vierentwintig genummerde Paaseieren verstopt in de winkel. Sommige waren makkelijk te vinden, anderen waren wat moeilijker verstopt. Bij elk genummerde ei hoorde een leuk prijsje.

Er werd overal gezocht
Deze meisjes hadden allebei een knuffel gewonnen die ze zelf mochten uitzoeken

Deze eerste keer dat de Paasei zoekwedstrijd gehouden werd waren er elf kinderen uit de buurt eieren wezen zoeken. Ze hadden allemaal een prijs. De prijsjes die de kinderen konden winnen waren chocolade eieren, boekjes, knuffels en de hoofdprijs was een cadeaubon. De hoofdprijs werd gewonnen door een meisje.

Marianne vertelde dat het de bedoeling is, om ook volgend jaar voor de Pasen weer een Paasei zoekwedstrijd voor de kinderen uit de buurt te organiseren.

 

You may also like...