Aftellen tot Sinterklaasintocht Woensdrecht en Hoogerheide

WOENSDRECHT – Op 13 november wordt het weer spannend voor de kinderen want Sinterklaas en zijn Pieten komen weer aan in Woensdrecht en Hoogerheide.

2016-10-27_Hoo_Sinterklaas
Ook dit jaar worden Sinterklaas en zijn Pieten weer hartelijk welkom geheten in Woensdrecht en Hoogerheide. Met medewerking van de plaatselijke harmonieën en vrijwilligers van het verenigingsleven organiseert Stichting Openbare Feestelijkheden op zondag 13 november een mooie intocht voor Sinterklaas.

In Woensdrecht wordt Sinterklaas om 12.00 uur op het Col. Whithakerplein verwacht, samen met de Pieten en Harmonie Aurora. Daarna gaat iedereen via de Dorpsstraat naar de kerk van Woensdrecht.

Natuurlijk zal ook het S.O.F.-treintje volgeladen met cadeautjes bij het Col. Whitakerplein staan. En misschien is er nog wel plaats voor een paar kinderen.
In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Woensdrecht in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas. In de tussentijd zal Harmonie Aurora sinterklaasliedjes spelen en zullen de Pieten nog wat extra pepernoten uitdelen.

Daarna komt Sinterklaas, samen met de Pieten, Muziekvereniging De Scheldezonen en de majorettes, om circa 14.30 uur aan op het Ouwe Raedthuysplein in Hoogerheide. Vervolgens gaat iedereen door de Raadhuisstraat naar de Kerk van Hoogerheide.

Ook hier zal het S.O.F.-treintje niet ontbreken, met weer plaats voor een paar kinderen.
In de kerk krijgen alle kinderen van het dorp Hoogerheide in de leeftijd t/m 8 jaar (of t/m groep 4) iets lekkers van Sinterklaas. In de tussentijd zullen er sinterklaasliedjes gespeeld worden door Sjooloos en delen ook hier de Pieten nog wat extra pepernoten uit.

Bron: Stichting Openbare Feestelijkheden

You may also like...