Zuidwesthoek Business Award 2015 verkiezing

De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier roept de ondernemersprijs, de Zuidwesthoek Business Award, in het leven voor de beste ondernemers uit de gemeente Woensdrecht.

2015-07-10_Woe_BusinessAward

De Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier organiseert voor het eerst in de gemeente Woensdrecht een Ondernemersgala met de uitreiking van de Zuidwesthoek Business Awards 2015. Dit eerste evenement zal plaats vinden op vrijdag 11 maart 2016 in het ZuidWestHoek College in Ossendrecht. Een fraaie en toepasselijke locatie voor een event als dit.

Deze jonge lions club wil op deze manier een bijdrage leveren aan de stimulering en bevordering van het ondernemerschap in de regio en hoopt tevens fondsen te genereren voor het steunen van lokale sociale en/of culturele doelen.

Voorzitter Hanco van den Akker legt uit: “Het ondernemerschap in de regio ligt op een hoog niveau en de ondernemers leveren een belangrijke bijdrage aan de bedrijvigheid en werkgelegenheid in de regio. Het wordt tijd dat dit op een gepaste, leuke en stijlvolle manier wordt gewaardeerd. In omliggende gemeenten zoals Roosendaal en Bergen op Zoom worden al jaren vergelijkbare initiatieven georganiseerd. Dat verdient deze gemeente/regio ook”.

Business Awards 2015
De Business Awards 2015 zullen op feestelijke wijze worden uitgereikt op een groots ondernemersgala met diner dat op vrijdag 11 maart 2016 gehouden zal worden in het ZuidWestHoek College in Ossendrecht.
In aanmerking voor deze Business Awards komen genomineerde bedrijven uit onze gemeente. Daar zijn 3 categorieën of doelgroepen voor opgesteld met op de gala-avond de presentatie van 3 nominaties per categorie.

Nomineren
De categorieën zijn:
1. Retail – winkels dus en bedrijven die daar sterk mee verwant zijn,
2. Handel, diensten en (agro)industrie – een breed terrein van allerlei bedrijven en
3. Recreatie en toerisme – de bedrijven voor onze gasten
Bedrijven die zichzelf willen nomineren of personen of instellingen/bedrijven die een ander bedrijf willen nomineren worden verzocht dit via de website – nominaties – te melden.
Dat kan tot en met 31 oktober 2015.

Hanco van den Akker vervolgt: “Naast de uitreiking van trofeeën (business awards) voor beste ondernemers uit diverse categorieën, brengt zo’n avond heel ondernemend Woensdrecht bij elkaar en zet het de gemeente als ondernemende gemeente op de kaart. Overigens is dit niet een eenmalig gebeuren. Mits genoeg steun vanuit de ondernemers en de gemeente is het de bedoeling dit evenement (twee)jaarlijks te laten terugkeren en zo ook als platform te laten dienen om in volgende edities specifieke thema’s zoals duurzaamheid, innovatie, etc.. extra te bevorderen en in het licht te zetten“.

Inschrijving & sponsoring
Losse kaarten kosten € 85,- p.p.. Voor grotere groepen (halve of hele tafels) en sponsoring zijn er verschillende mogelijkheden. In overleg zijn er nog veel meer mogelijkheden. Op de website is meer informatie hierover te vinden.

Locatie en programma
Om ondernemerschap en onderwijs te koppelen hebben de Lions samenwerking gezocht met het ZuidWestHoek College te Ossendrecht. Naast het ter beschikking stellen van hun unieke locatie, zullen HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie) leerlingen op die avond hun opleiding in praktijk brengen via ondersteuning in catering en horeca. Een stimulans voor iedereen die het ondernemen in Woensdrecht een warm hart toedraagt.

Contact
Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier – Zuidwesthoek Business Award 2015
Voor veel meer informatie en contact – www.zuidwesthoekbusinessaward.nl

Bron: Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier

You may also like...