Bravis stuurt een geheugensteuntje per email

BERGEN OP ZOOM – Patiënten die een afspraak hebben bij een polikliniek van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom of Roosendaal kunnen voortaan drie dagen vóór de afgesproken datum een mailtje ontvangen als herinnering aan de afspraak.

Na een succesvolle pilot (proefperiode) bij het Oncologie Centrum en bij de polikliniek Dermatologie maakt het Bravis ziekenhuis nu de afspraakherinnering per email bij alle poliklinieken mogelijk.

Als het e-mailadres van de patiënt bij het ziekenhuis bekend is, ontvangen patiënten drie dagen vóór de afgesproken datum een mailtje. Patiënten van het Bravis ziekenhuis kunnen hun email adres persoonlijk doorgeven bij elke polikliniek van het Bravis ziekenhuis of zelf thuis, na te zijn ingelogd, invullen op ‘MijnBravis’ via www.bravisziekenhuis.nl.

Het Bravis ziekenhuis stelt duidelijk dat het e-mailadres van patiënten alleen gebruikt zal worden voor zorggerelateerde informatie, bijvoorbeeld voor een afspraakbevestiging, afspraakherinnering of herinnering om nuchter te zijn voor een operatie. Privacygevoelige (medische) gegevens wordt dus niet met een e-mail naar de patiënt verzonden.

You may also like...