Groen wezen krijgt Bergse kinderen aan het sporten

Een groen wezen gewapend met een basketbal heeft duizend basisschoolkinderen aan het sporten gekregen. Het tweede jaar van het sportstimuleringsproject Sjors Sportief in de Gemeente Bergen op Zoom is weer een daverend succes. Dat laat F!TFabriek weten.

Sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief razend populair met al 1000 deelnemers

Via Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen kennismaken met sporten, zonder meteen lid te hoeven worden. De F!TFabriek heeft samen met de sportaanbieders uit de Gemeente Bergen op Zoom haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle ‘Sjorsboekje’, waarin meer dan 200 activiteiten worden aangeboden door meer dan 50 verschillende sportaanbieders. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen.
[advertentie][/advertentie]

Lasergamen

Vanaf het startschot op woensdag 15 februari hebben 1000 zich opgegeven voor kennismakingsactiviteiten bij sportaanbieders. Opvallend is dat de Olympische sporten erg in trekzijn. Hockey, Paardrijden, Turnen, Tennis, Korfbal maar ook de Scouting, Bootcamp, Rolschaatsen en diverse buitensportactiviteiten als Lasergamen zijn erg in populair. Kinderen mogen zich nog het gehele schooljaar en voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen.

Begrip

“Sjors Sportief al een begrip onder basisschoolleerlingen in de Gemeente Bergen op Zoom”, zegt Enzo de Regt van organisator F!TFabriek. “We zijn erg te spreken over de samenwerking met de scholen en sportverenigingen en de steun van de Rabobank, die een groot deel van het project sponsort.”

Website

Via de website van het project www.sjorssportief.nl kunnen ouders hun kinderen aanmelden voor meerdere sporten en activiteiten.

You may also like...