Lady Linn and Her Magnificent Seven op Palm Parkies

BERGEN OP ZOOM – Lady Linn and Her Magnificent Seven zorgden donderdagavond voor een heerlijke muzikale avond voor liefhebbers van jazz, pop en soul bij Palm Parkies op het Wilhelminaveld.

Na optredens op Palm Parkies in Dordrecht, Breda en Roosendaal was dit concert in Bergen op Zoom het laatste uit de reeks Palm Parkies optredens in Nederland van Lady Linn and Her Magnificent Seven.

Door de concurentie van de diverse muziekpodia op de Krabbenfoor in het centrum van Bergen op Zoom, was er wel wat minder publiek als gebruikelijk maar dat mocht de echte fans niet deren. Die genoten van de jazz, pop en soul nummers van Lady Linn & Her Magnificent Seven.

De Vlaamse zangeres Lady Linn die in het dagelijks leven Lien De Greef heet, treed sinds 2004 op met haar Magnificent Seven. Vanaf 2006 voornamelijk met zelf geschreven nummers. Dat dit een goede combinatie is, bleek in 2010 toen Lady Linn met haar Magnificent Seven een Music Industry Award (MIA) won. Niet alleen voor beste popartiest maar ook die voor beste vrouwelijk soloartiest.

Het weer zat deze donderdagavond wat minder mee. Tot een uur of tien bleef het droog maar daarna begon het te regenen.

Informatie en foto’s: René Adriaansen

You may also like...