Nieuwe exposities bij Natuurpodium Brabantse Wal

BERGEN OP ZOOM – Vanaf juli presenteert het Natuurpodium weer enkele nieuwe exposities: De Duintjes, de BSO Battle en Molens & Energie op de Brabantse Wal.

2016-07-07-boz-Natuurpodium1

Op de locatie Lievensberg aan de Boslustweg 1, boven de Stayokay, presenteert het Natuurpodium de Brabantse Wal. In de vaste expositie “Natuur & Duurzaamheid” is aandacht voor onder andere de dieren, de historie en biobased producten van de Brabantse Wal. Met ontdekkingstochten kunnen kinderen op een leuke manier leren over de omgeving. Voor de kleintjes is er een speurtocht en zijn er kleurplaten.2016-07-07-boz-Natuurpodium2
Tot eind juli wordt het landschap “De Duintjes” uitgelicht, met mooie foto’s, informatie en objecten van het natuurgebied dat ooit de zeekant van Brabant was.

Op 13 juli verzorgt Brabants Landschap een begeleide wandeling door het gebied.

In de Ontwerpstudio exposeren de vier locaties van de buitenschoolse opvang Kinderopvang Op Maat tot 15 juli hun werkstukken “Duurzaamheid”. Bezoekers kunnen stemmen op de beste inzending en zo meedingen voor een kaartje voor het Klimbos.2016-07-07-boz-Natuurpodium3

Vanaf 11 juli is de wisselexpositie “Molens & Energie” de opvolger van de eerdere exposities “Turfgeschiedenis”, “Biobased” en “Weervisserij”.

Bron: Natuurpodium Brabantse Wal

You may also like...