Binnenkort: 2e Editie Hoogerheide Beach Event

HOOGERHEIDE – Van 17 tot en met 25 juni zal in een grote zandbak op het Ouwe Raedthuysplein het Hoogerheide Beach Event plaatsvinden.
De grootste zandbak van de gemeente Woensdrecht op het Ouwe Raedthuysplein.

Bouwbedrijf de Nijs Soffers heeft wederom toegezegd de grootste zandbak van de gemeente Woensdrecht aan te leggen. Zowel voor jongeren als volwassenen zullen er de gehele week activiteiten op het zand zijn met als start het Beachvolleybal toernooi op 17 juni en als afsluiter een Beachsoccer toernooi op 25 juni.

Organisatie

Enkele maanden terug is de organisatie alweer begonnen met de eerste voorbereidingen om het tweede Beachevent te organiseren. Afgelopen jaar was een groot succes en dus vonden de betrokken organisatoren; Bram Beening van Henri’s Ladies&Gents, Paul Lucius van Jumbo Paul Lucius, Niels Kuijlen van ’t Raedthuys, Jan van Overveld van De herberg ’t Vervolg en Frank en Corne van Campo van VAT, dat ook in 2017 dit evenement zeker terug moest keren.

In het afgelopen jaar is dit evenement onderdeel geworden van Stichting Evenementenplein Hoogerheide die ook verantwoordelijk is voor de ijsbaan in december. Deze samenwerking heeft geresulteerd in het gebruik kunnen maken van elkaars expertise alsmede de beschikbaarheid van vrijwilligers. Mensen die met Hemelvaart op de lentefeesten zijn geweest konden daar ook zien dat beide evenementen zich gezamenlijk presenteerde, met de succesvolle actie: “Hier is uw euro een raketje waard

Het enthousiasme van de leden heeft ertoe geleid dat er een weekprogramma is ontstaan waarbij iedereen die van zand houdt zich zeker niet hoeft te vervelen. Op de zondagen zal de horeca op het plein de gehele dag geopend zijn! Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht met DJ Dave.

 

Programma

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni zullen we aftrappen met een Beachvolleybal toernooi voor de professionals(2de en 3de divisie).
Op zondag 18 juni zal in de middag het volleybaltoernooi plaatsvinden voor de recreanten met afsluitend een heerlijke bbq.

Woensdag 21 juni zal in de middag de tweede ‘Jumbo Paul Lucius Zandkastelenwedstrijd worden gehouden. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich uitleven in het zand en met hun zandkasteel kans maken op mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende ondernemers. Inschrijven hiervoor is niet nodig.


Op vrijdag 23 juni is de avond ingepland voor een Beachvolleybaltoernooi voor bedrijven. Op dit toernooi kunnen bedrijven inschrijven en is een speciaal arrangement beschikbaar waarmee bedrijven zich ook kunnen presenteren tijdens dit event. Vorig jaar is gebleken dat dit toernooi voor ondernemers een perfecte mogelijkheid is om het netwerk te vergroten en ook sportief te laten zien wie de beste is. Voor dit toernooi is een speciale wisselbokaal beschikbaar die een jaar lang de sier mag maken bij het bedrijf.

Zaterdag 24 juni staat het Ouwe Raedthuysplein in het teken van beachsoccer voor junioren. Alle jongeren tot 13 jaar kunnen inschrijven om de strijd aan te gaan tegen andere teams.
Nieuw dit jaar is een bierpong wedstrijd die zal plaatsvinden op zaterdagavond 24 juni. Afsluitend zal er op zondag 25 juni een beachsoccer toernooi plaatsvinden voor volwassenen.

Op zondag 18 en zondag 25 juni vind er op het Ouwe Raedthuysplein ook een barbecue plaats waaraan iedereen kan deelnemen. De prijsuitreiking en afterparty zullen plaatsvinden bij De Herberg ’t Vervolg.

Van links naar rechts: Niels Kuijlen (’t ouwe Raedthuys), Frank van Campo (VAT), Bram Beening (Henri’s Ladies en gents), Corne van Campo, Derek Schuurbiers, Jan van Overveld (De herberg ’t vervolg) en Paul Lucius (Jumbo Paul Lucius)

De inschrijving is al geopend Inschrijven is mogelijk via StichtingHBE@gmail.com of Henri’s Fashion aan de Raadhuisstraat 77 in Hoogerheide.

You may also like...