Beachvolleybal op de Grote Markt

BERGEN OP ZOOM – In de enorme zandbak op de Grote markt werd zondag het 22e door Sic Pugno georganiseerde Beachvolleybal Toernooi gehouden.

Het Beachvolleybal Toernooi is onderdeel van de beachweek  duurt van 3 tot en met 8 juli. Onderdeel van de beachweek zijn de volleybal clinics die trainers van Sic Pungo op maandag en dinsdag geven aan leerlingen van basisscholen. Dit jaar  is er voor het eerst ook een ABBO toernooi waarbij de leerkrachten die overdag hun leerlingen begeleid hebben in het zand in de avond hun eigen toernooi hebben.

Door de grote belangstelling om mee te doen met dit toernooi moest de organisatie met een wachtlijst werken en werden de eerste wedstrijden al op vrijdagavond gespeeld.  Ook op zaterdag werden er de hele dag wedstrijden gespeeld en ook deze zondag waren de velden weer volop in gebruik.

Een originele manier om sponsors voor dit evenement te werven was de ‘verkoop’ van de velden. Elk van de zes volleybal velden had de naam van een sponsor en omdat deze namen ook steeds gebruikt werden werd ook de naam van de sponsor zo elke keer genoemd.

De uitslagen van het toernooi zijn te vinden op de website van de organiserende vereniging: www.sicpungo/beach/uitslagen-standen-2017

 

 

You may also like...