Anytime Fitness al twee jaar aan het Ouwe Raedthuysplein

HOOGERHEIDE – Anytime Fitness, een sportschool die 24 uur per dagen toegankelijk is, blijkt een groot succes te zijn in Hoogerheide. Menig fitnessliefhebber weet zijn weg te vinden naar de sportschool.

2016-11-07_Hoo_Anytime_001

Sporters uit heel de gemeente Woensdrecht en zelfs van verder weg komen naar Anytime Fitness en met een goede reden. Bij Anytime kan je, zoals de naam al verklapt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 per jaar terecht om in een gezellige sfeer te sporten.

Het begin
Pim Bruins, de manager van Anytime Fitness in Hoogerheide, was voorheen professioneel voetballer in het 2e elftal van Feyenoord. Op een franchise beurs kwam hij zo’n drie jaar geleden het Anytime concept tegen en het sprak hem meteen aan. Met zijn achtergrond als sporter sloot het Anytime concept precies aan bij zijn visie hoe een sportschool zou moeten zijn, laagdrempelig met persoonlijke begeleiding en een warme ‘huiskamer’ sfeer.

2016-11-07_Hoo_Anytime_002a
De gezellige zithoek

Na driekwart jaar voorbereiding waarvan de laatste acht weken heel intensief met de verbouwing, kon Anytime Fitness half november 2014 de deuren openen. Door de voorninschrijvingsactie, waarbij deelnemers een levenslange korting kregen, werd er meteen al goed gebruik gemaakt van de uitgebreide faciliteiten in de sportzaal aan het Ouwe Raedthuysplein.

Hoewel Pim, na een serieuze blessure niet meer professioneel voetbalt, blijft hij zijn liefde voor de voetbal nog trouw. Als trainer ondersteund hij het 1e elftal van vv Krabbendijke.

Natuurlijk doet Pim Anytime Fitness niet alleen. Naast Pim, worden sporters bij Anytime Fitness begeleid door Jacob van Poppel, Kelly Schuurbiers en personal trainer Ruth Bahnert.

Hoewel Anytime Fitness dag en nacht open is voor sporters, zijn de begeleiders niet altijd aanwezig. De toegang tot de sportschool wordt geregeld via een ‘token’ waarmee de deur opengemaakt kan worden en bij afwezigheid van de begeleiders is er cameratoezicht. Ook zijn er noodknoppen om in geval van calamiteiten alarm te slaan.

Natuurlijk zijn de ruime openingstijden niet het enige wat Anytime Fitness te bieden heeft.

Drie pijlers

2016-11-07_Hoo_Anytime_003
Pim en Jacob in de sportzaal

Het concept van Anytime Fitness berust op drie pijlers.

  • Training. Sporters krijgen een op maat gemaakt trainingsschema, kunnen meedoen aan groepslessen en kunnen een beroep doen op de begeleiders.
  • Voeding. Desgewenst krijgen sporters advies over een gezonde lifestyle en gezonde voeding.
  • Mindfullness. Het regelmatig sporten moet een rustmoment zijn in het hectische leven van alledag.

 

Fysiotherapie
Om sporters optimaal te ondersteunen wordt er ook samen gewerkt met fysiotherapie praktijk Centrum Fit. Centrum Fit is gevestigd in het pand van de sportschool.

 

Acties voor 2 jaar Anytime Fitness in Hoogerheide
Anytime Fitness bestaat nu twee jaar en om dat te vieren worden op 16 november een paar speciale acties gehouden.

  • Voor iedereen die deze dag komt sporten ligt er gratis fruit en energie repen klaar.
  • Iedereen die deze dag komt (ook niet leden), krijgt een lootje. Met deze lootjesactie is een half jaar gratis sporten en een tien weeks voedingsplan te winnen.
  • ’s Avonds om acht uur wordt in eetcafé Het Raedthuys een gratis lezing van anderhalf uur over gezonde voeding gehouden. Deze lezing wordt verzorgd door deskundigen van Body Support.

 

Links
Klik HIER voor de Anytime Fitness pagina in de Regioactueel bedrijvengids
Klik HIER voor de website van Anytime Fitness Hoogerheide


Dit is een gesponsord bericht.

You may also like...