De bouw van de ijsbaan op het Raedthuysplein is gestart

HOOGERHEIDE – Er wordt weer hard gewerkt aan de ijsbaan op het Raedthuysplein, zodat er vanaf 12 december weer geschaatst kan worden in Hoogerheide.

2015-12-03_Hoo_schaatsen_001

Het dak zat er donderdagavond al op en er werd tot ’s avonds laat gewerkt aan de verlichting.

Sinds de middenstandsvereniging MIWO in de winter van 2008 – 2009 de eerste ijsbaan organiseerde op de plek waar nu het Raedthuysplein is, kunnen inwoners van de gemeente Woensdrecht ’s winters hier terecht voor hun winterpret.

Dit jaar is de ijsbaan ook overdekt, zodat er ook met minder droog weer comfortabel geschaatst kan worden.

Op zaterdag 12 december gaat de ijsbaan open en kan er vanaf tien uur tot zes uur ’s avonds geschaatst worden. Om half zeven wordt de ijsbaan officieel geopend worden door Burgemeester Steven Adriaansen, de voorzitter van de ijsbaan Harry Beening en door de ambassadeur van de Rabobank Zuidwest-Brabant.

Na de opening zullen de leden van Rolschaatsvereniging S.E.O. een optreden geven. Na de opening en dit optreden kan er gratis geschaatst worden tot negen uur, als de ijsbaan sluit.

De ijsbaan zal tot 3 januari 2016 open zijn. De openingstijden zijn te vinden op de website van de ijsbaan, www.ijsbaanhoogerheide.nl/openingstijden-ijsbaan/.

2015-12-03_Hoo_schaatsen_002

You may also like...