RopaRun benefiet voorstelling in De Herberg ’t Vervolg

HOOGERHEIDE – Op het podium in Eetcafé De Herberg ’t Vervolg aan het Ouwe Raedthuysplein treden zaterdag en zondag tientallen artiesten op om geld in te zamelen voor de RopaRun.

v.l.n.r. geluidsman Wilfred Plompen, RopaRun fietser Partick Hertogs, artiest Hans Leeman en organisators Pascal en Daniëlla Hertogs

Pascal Hertogs die dit evenement samen met Daniëlla Hertogs heeft georganiseerd, vertelde dat het benefiet concert uitgaat van RopaRun team 119 en dat de hele opbrengst ten goede komt aan de RopaRun.Vrijwel alle artiesten treden belangeloos op en het geld dat ingezameld wordt, gaat besteed worden om kankerpatiënten een beter leven te geven. Dit gebeurt onder andere door te helpen met pruiken voor mensen die hun behandeling hun haren verloren hebben, vakanties voor kankerpatiënten en voorzieningen op ziekenhuiskamers.

Ingrii van de Wouwer op het podium in De Herberg ’t Vervolg

’s Middags waren er onder andere optredens van zangeres Ingrii van de Wouwer en entertainer Hans Leeman, die onder andere bekend is van “pinge pange pong, koken met je magnetron“.

Het tweedaags evenement begon zaterdag om één uur ’s middags en duurt tot twee uur ’s nachts. Op zondag om één uur gaat het benefiet concert weer verder to acht uur ’s avonds. Er is ook een loterij waarbij naast de vele leuke prijzen als hoofdprijs een fiets gewonnen kan worden. De trekking hiervoor is om zeven uur zondagavond.

Voor Roparun team 119 is dit benefiet festival het eerste in Hoogerheide. Vorig jaar hadden Pascal en Daniëlla Hertogs in Halsteren een soortgelijk benefiet festival georganiseerd in de vorm van een marathon van vrijdag tot zondag.

Het publiek geniet van een optreden van Andy Wyghel in De Herberg

Zaterdagavond was er onder andere een optreden van zanger Andy Wyghel uit Ossendrecht.

Andy Wyghel uit Ossendrecht

Behalve naar muziek luisteren kon en kan er, tegen een kleine donatie aan de RopaRun, ook gedart worden en gefietst op spinningfietsen.

Meer informatie op de Facebook pagina ‘Roparun benefiet‘.

[advertentie][/advertentie]

You may also like...