Wegenbouwer ATF zoekt personeel en organiseert jobdag

ZANDVLIET – Wegenbouwbedrijf ATF is op zoek naar tientallen nieuwe personeelsleden en organiseert daarom op 5 april 2017 een jobdag. Geïnteresseerden kunnen op die dag kennis maken met het bedrijf vlak over de grens.

ATF is een modern familiebedrijf in Zandvliet. Het bedrijf werd in 1960 opgericht en telt momenteel ruim honderd medewerkers. De helft van de medewerkers is afkomstig uit Nederland. “Het is heel goed aan te rijden zonder in de file te komen”, zegt zaakvoerder (directeur) Mieke Frijters. Grensarbeiders hoeven zich ook geen zorgen te maken over de papieren rompslomp die bij grenswerken komt kijken. “We hebben speciaal iemand zitten die dat soort zaken regelt, zodat de mensen zorgeloos kunnen werken”, zegt Frijters.

Dichtbij huis

ATF verzorgt infrastructuurwerken voor verschillende bedrijven, voornamelijk in de chemische industrie in de Antwerpse haven. Verder voeren ze ook klussen uit voor de Vlaamse overheid in diverse steden en gemeenten in en rond Antwerpen. Medewerkers zijn dus nooit ver van huis.

Loyaal

Dat de arbeidsvoorwaarde gunstig zijn blijkt wel uit de loyaliteit van het personeel. “Mensen werken vaak lang bij ons. We hebben dit jaar 7 mensen die 25 jaar in dienst zijn”, zegt de zaakvoerder trots. Voor deze mensen organiseren we een reünie, waar ook oud-collega’s uitgenodigd worden.” ATF is ook actief op zoek naar mensen die een baan zoeken voor de lange termijn.

Activiteiten

Een paar keer per jaar zijn er personeelsactiviteiten. Zo zijn er opleidingsdagen met de thema’s kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu.

Jobdag

ATF houdt een paar keer per jaar een jobdag. Tijdens de jobdag op woensdag 5 april kunnen geïnteresseerden hun inzicht en kennis laten toetsen aan de hand van simpele technische proeven. “Mensen die bij ATF werken zijn echte buitenmensen”, voegt de zaakvoerder eraan toe.

Vacatures

Wegenbouwbedrijf ATF heeft op dit moment tienatllen vacatures te vervullen. Klik op de functie om naar de ATF-website te gaan.

 

Foto’s: ATF
Dit gesponsorde artikel is gemaakt in samenwerking met ATF.

You may also like...