Natuurpoort De Volksabdij wordt nieuwe VVV locatie

OSSENDRECHT – De VVV Brabantse Wal vestiging in de gemeente Woensdrecht wordt van Familyland in Hoogerheide verplaatst naar de Blauwe Pauw op Natuurpoort De Volksabdij in Ossendrecht.

Natuurpoort De Volksabdij is één van de natuurpoorten van Brabant. Het nieuwe VVV infopunt bij de Volksabdij wordt aangesloten bij VVV Brabantse Wal en VVV Nederland. Natuurpoort De Volksabdij is een startpunten waar veel bezoekers komen om de natuur en de natuur in de gemeente Woensdrecht en omgeving te ontdekken. De Volksabdij is ook een poort van het Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide en biedt, bij de Blauwe Pauw, nu ook al een infocentrum met toeristisch-recreatieve informatie.

Het al bestaande infocentrum bij Natuurpoort De Volksabdij

Op 1 april zal de nieuwe locatie van de VVV op De Volksabdij van start gaan.  Tot 1 april blijft de VVV locatie op Familyland operationeel. De verhuizing heeft te maken met het beleid dat meerdere natuur- of recreatiepoorten op de Brabantse Wal een VVV infopunt gaan krijgen en met de nieuwe toekomstvisie van VVV Brabantse Wal.

Graag bedank ik Familyland voor de jarenlange inzet en exploitatie van het VVV-agentschap. Zij hebben hun rol de afgelopen jaren op voortreffelijke wijze vervuld ”. aldus verantwoordelijk portefeuillehouder Martin Groffen.

You may also like...